Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Ori sunteti prosti ori nu mai sunteti ?

Posted by florindragomir on October 20, 2010

De ficare data cand zic ca tot ce se intampla in Romania este de rasul lumii am dreptate. Avem si cu ce ne mandri in acest sens. Ohoo, avem destule. Dupa cum prea bine stiti sau nu stiti dar aflati acum, Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD+PC şi PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de bază, cum ar fi pâinea, carnea, laptele, uleiul vegetal şi zahărul, Camera fiind forul decizional.
Tot marţi, Camera Deputaţilor a adoptat o propunere legislativă a deputatului PDL Mircia Giurgiu de modificare a Codului Fiscal, care prevede că “venitul impozabil lunar din pensii se stabileşte prin scăderea din venitul din pensii a sumei de 2.000 de lei neimpozabile lunare”. (conform mediafax.ro)

Pana aici, toate bune si frumoase s-a votat ceva. Acum urmeaza partea interesanta: s-a votat, dar NU s-a stiu ce s-a votat. Mai rau ca in filmele cu Stan si Bran. Ei erau comedieni, astia sunt niste imbecili sau au facut-o intentionat pentru a nu intra in polemici cu restul sau mai rau, pentru a nu fi fugariti de pe locurile lor.

Buuuuun, la scurt timp avem si o declaratie din partea Secretarului de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu care a declarat agenţiei Mediafax că parlamentarii PDL şi UDMR nu au ştiut ce votează atunci când au decis scăderea TVA la alimentele de bază şi că taxa nu poate scădea pentru că s-ar încălca acordul cu Fondul Monetar Internaţional. “Acest vot este o greşeală parlamentară. N-au ştiut ce votează. TVA nu are cum să rămână aşa, la 5%, pentru că acest lucru ar încălca acordul cu FMI”, a spus Rădulescu. (conform romanialibera.ro)

Ma gandesc asa, cum naiba poti sa iesi si sa faci o astfel de declaratie? Pe zi ce trece sunt tot mai mult convins ca suntem condusi de niste incompetenti care isi urmaresc decat interesele proprii, nimic mai mult. Ii doare-n cot de noi, de popor. Daca le merge lor bine, daca le merg afacerile e de ajuns. Nu ii intereseaza de altii. Dupa ce ca sunt constienti ca au dat iar cu bata-n balta, mai si semnalizeaza? Mai stau si ma mai intreb, oare ce fac iara in Parlament parlamentarii? Iar stau si se uita la filme porno, si ridica mana cand sunt terminati pentru a vota? Sau iar se doarme in parlament? Cred ca stiu, iar se joaca sudoku, e la moda. Te joci, mai iei o pauza, mai ridici o mana sau poate chiar un picior, cine stie cum se voteaza, si ti`a trecut ziua. Si uite asa trece si luna si uite asa le intra la baietasi iar banii in cont. Si romanul de rand sta si trage 8 ore la munca pe un salariu mizerabil in tara asta. Sau poate au alte preocupari mai importante decat sa fie atenti la ce voteaza cum ar fi: afacerile, banii, aranjatul manechiurii, vorbitul la telefon, cititul presei, dormitul, sforaitul si mai ales chiulul si votarea legilor in mod eronat.

Nu stiu cum o vedeti voi, dar eu m`am saturat de toate porcariile si prostiile care se intampla in Romania.



P.S: INTRATI PE PAGINA “SONDAJ DE OPINIE” SI EXPRIMATI-VA OPINIA ! Multumesc!

4 Responses to “Ori sunteti prosti ori nu mai sunteti ?”

  1. Cred ca cel mai elocvent exemplu de cum se voteaza in Parlament este cazul Roberta Anastase. Stim cu totii ce se face in Parlament, asta nu mai e o noutate. Cred ca sunt multi care s-au saturat de Romania, de-aia romanii destepti traiesc in tarile civilizate;)

  2. Bravo Florine, si bine ai venit in lumea blogurilor. Eu acum te-am descoperit. Am sa citesc putin sa vad de unde sa te apuc (stiu! deocamdata recomandarea ar fi “apuca-ma de sistemu’ de operare) si apoi am sa revin cu comentarii. Imi pare cunoscut layoutu’ :)))

Leave a comment