Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Franta 2 – 0 Romania !!!

Posted by florindragomir on October 10, 2010

Si iar am luat`o in freza ! De data asta de la francezi. Si intr`un fel ma bucur. Nu suntem in stare sa jucam fotbal, ii lasam pe altii mai buni sa joace. Am si uitat de cand nu ne-am mai calificat la un turneu final. Cat sa fie, 7-8 ani ? Mult oricum.

Iata ca avem o noua tentativa de a ne califica, dar presimt ca o sa dam cu bata in balta.

Nu stiu ce naiba se intampla in Romania. Nimic nu mai merge cum mergea odata. Nici macar fotbal nu mai avem. Ca sa nu mai zic de “fotbal de calitate”.

Zilele trecute presa era plina de subiecte incediare despre meciul de astazi. Jucatorii si ei erau agitati. Se agitau, faceau valva. Stiti pentru ce nu? Nu, nu ! Nu pentru a pregati meciul de astazi, pe ei ii interesa cine sa poarte tricoul cu numarul 10. Asta da chestie frate !

Echipa Romaniei ar trebui sa puna naibii piciorul pe minge si sa isi vada de joc. Jucatorii ar trebui sa joace fotbal, nu turca. Ar trebui sa manance pamantul si mingea, sa vada jocul si poarta. Vina nu o are antrenorul, ci intreaga echipa. Dar de 10 ani incoace, avem aceiasi problema in ceea ce priveste echipa nationala a Romaniei. Bate prea mult la ochi esecurile noastre in tentativele de calificare la turneele finale. Rusine Romania, rusine !

Iar in ceea ce priveste “tricoul numarul 10” sunt de parere ca nimeni din echipa nationala nu ar trebui sa il poarte. Nu sunt demni de asa ceva. Nu sunt demni sa poarte un asemenea numar pe tricou. Singurul care a fost demn de numarul 10, a fost, este si va fi, Gheorghe Hagi. Pentru el, respect ! Pentru actuala echipa nationala a Romaniei, nu !

Nu au fost in stare sa lege doua pase in puii mei, si ei viseaza la calificare. Am fost varza pe teren. Intotdeauna trebuie sa ne facem de ras in fata altora si chiar si prin fotbal. Rusine in primul rand jucatorilor ca isi bat joc de suporteri. Pacat ca nu o sa mai avem o nationala ca a lui Hagi.

Aceasta postare prin care acord nota 3 echipei nationale nu face referire la jocul prost de astazi. Face referire la toti ce 10 ani in care nu suntem in stare sa ne calificam. De facut o precizare, singurul care merita cea mai mare nota pentru jocul de astazi, este portarul nationalei, Costel Pantilimon. Restul au fost praf. Bai baieti daca nu sunteti capabili sa jucati, nu va mai prezentati la meciuri. Macar pierdeti pentru neprezentare la joc. Oricum ati fost absenti la jocul de azi.

Cam atat despre fotbalul mizerabil al Romaniei !

P.S: INTRATI PE PAGINA “SONDAJ DE OPINIE” SI EXPRIMATI-VA OPINIA ! Multumesc!

Advertisements

2 Responses to “Franta 2 – 0 Romania !!!”

  1. Felicitari Romania, eu unul m-am saturat sa tot dea cu pietre altii in noi, macar noi sa ne sustinem, la finalizarea meciului aveam toate injuraturile din lume la adresa arbitrajului, insa nu iti ramane decat un gust amar, cand vezi ca te fura pe fata acesti arbitri incompetenti, parerea mea!

    • Nu stiu daca neeaparat arbitrii au fost de vina pentru esecul de aseara si pentru celelalte esecuri ale Nationalei. Deocamdata echipa de care dispune Romania de 10 ani incoace este total incompetenta. Nu mai joaca acel fotbal de altadata. Daca ar fi avut un altfel de joc aseara probabil rezultatul nu ar fi fost cel care s-a terminat si nici nu ar mai exista acuze pentru arbitrii. Parerea mea ! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: