Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Spitalu’9 – La Sibiu – 19 Mai 2011 !!!

Posted by florindragomir on May 14, 2011

In sfarsit, trupa de comedie Spitalu’9 ajunge si la Sibiu. Baietii vor fi prezenti in data de 19 Mai 2011, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, incepand cu orele 19.30. Spitalu9 are un show de STAND UP COMEDY & PARODY, cu cele mai bune momente ale lor. Asadar, daca ai ratat spectacolele lor, indiferent din ce oras esti, joi, 19 Mai esti asteptat la Sibiu, sa iei parte la un show de neuitat alaturi de Spitaaaluuu’9uaaaaa !!!
Biletele pot fi cumparate la intrare sau rezervate la numarul de telefon 0722.347.378
P.S.: Abia astept sa va vad, “ne-bu-ni-lor” :)) ;))

3 Responses to “Spitalu’9 – La Sibiu – 19 Mai 2011 !!!”

 1. vali said

  vin baietiiiiiiiii
  daaaaaa

 2. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: