Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Cum îl poţi ajuta pe Şerban Ionescu.

Posted by florindragomir on May 11, 2012

Sâmbătă, 26 mai, ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, se va juca spectacolul
“Dineu cu proşti” pentru actorul Şerban Ionescu. Toate încasările provenite din vânzarea de bilete la acest spectacol vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor necesare tratamentului acestuia.


Vă rog să promovaţi acest spectacol !

Curaj Pelicane, ne rugăm pentru tine !

Actorul Serban Ionescu are nevoie de tine! In lupta cu boala provocata de muscatura unei capuse, acea persoana pantagruelica (cum se autocaracterizeaza), a devenit un om imobilizat la pat, trist, macinat de gandul ca s-ar putea sa nu mai prinda ziua de maine.

Serban Ionescu are nevoie de oameni. Serban Ionescu are nevoie de tine! Pentru a avea o sansa la viata, Serban trebuie sustinut si incurajat. De pe patul de spital, actorul le transmite tuturor: “Va iubesc!”.

Actorul Serban Ionescu traieste un cosmar de cand, in urma cu un an, l-a muscat o capusa. Acum sufera de borelioza sau boala Lyme, cunoscuta si ca “boala cu o mie de fete”. Serban Ionescu i-a marturisit lui Catalin Maruta, intr-un interviu pentru emisiunea Happy Hour de la Pro TV, ca se afla intr-o permanenta competitie cu boala, explicand ca nu mai poate face mai nimic singur, ca are probleme cu vorbirea, cu respiratia, cu deglutitia, in permanenta avand nevoie de cineva care sa il ingrijeasca.

Spera ca se va face bine, insa in acelasi timp ii este teama ca nu mai prinde ziua de maine. In tot acest timp, de cand au aflat prin ce trece Serban, multi oameni au trimis mesaje de sustinere si de incurajare. Multi oameni il iubesc si ii sunt alaturi cand ii este mai greu.

Pro TV a demarat o campanie in sprijinul lui Serban Ionescu. Il poti ajuta si tu: 

Titular cont: Serban Ionescu
Cont BCR RON: RO 19 RNCB 0318 0500 1546 0001 

Iata ce i-a marturisit Serban Ionescu lui Catalin Maruta:

“Este un domn care vrea sa ma ajute si cred ca  o sa ma ajute sa incerc undeva in Germania, la Augsburg, acolo e o clinica mare unde se trateaza. Dar tot asa, in timp, pana ghicesc cocktailul. Eu daca reusesc sa ma recuperez macar 40% din ce am fost, sunt multumit. Acum folosesc 1% din mine… 40% ar insemna sa pot sa am o stabilitate in mers, sa-mi folosi mainile sa mananc, sa ma spal, sa pot sa conduc, sa gatesc. Le povesteam prietenilor: ma, daca tot am timp acuma, as scrie un roman. Ma si gandisem la titluri: sa-i spun Aristocrata. Un roman de dragoste. Dar ideea ramane valabila. Finalul povestii ar fi ca boala era indragostita de personajul principal”.

“As vrea la o emisiune de-a ta sa facem avioane din ele. Sa le trimitem in lume. Le multumesc. La noi teatrul e in reparatie. Terminati si voi mai repede teatrul, sa aveti unde sa ma expuneti. Mi-au zis: esti nebun. As vrea discursul la inmormntarea mea sa-l tina un singur om: Radu Beligan. Asta sunt, umorul negru!”.

“Ne vedem in platou sa facem avioane!”. Plange!

Sursa: Scaunul de panza

Sursa: MondoNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: