Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

O viata noua am primit acum un an…

Posted by florindragomir on April 14, 2011

14.04.2010, o zi memorabila pentru mine pentru totdeauna.
Incepe asa:
Ma trezesc pe la 8.30 incep sa ma pregatesc pentru facultate, la 9.30 incepeam un seminar de marketing unde trebuia prezetant un proiect. Tac-pac ma fac gata, si pe la 9.05 plec de acasa. Era o zi obisnuita, incepea pur si simplu normal. Habar n`aveam prin ce urma sa trec. Habar n`aveam ca aveam sanse de 90% sa-mi pierd ce aveam mai de pret, si anume: VIATA ! Niciodata nu m`am gandit ca o sa trec prin asa ceva, dar, dupa cum prea bine stiti, viata e plina de surprize.
9.15, ma indreptam spre facultate, conduceam linistit, atent, iar dintro data, sunt implicat intrun accident aproape mortal. Cat de grav a fost accidentul? Priviti pozele de mai jos:
Trist, nu ii asa? Mai am nevoie de vreo dovada ca exista Dumnezeu? Cu siguranta, nu. A fost deajuns prin ce a trecut. Nu are rost sa dau mai multe detalii despre modul in care s`a intamplat accidentul, pentru ca viata mea conteaza mai mult decat niste fiare. Pot sa zic ca m`am multumit ca am scapat cu viata, chiar daca nu am fost vinovat eu. Dar, traim intro tara pe care o cunoastem cu toti, o tara in care domneste coruptia si mizeria. Dar nu mai conteaza. Viata mea primeaza, nu fiarele.

Ma bucur ca am scapat cu viata, si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi`a mai dat zile. In urma acestui accident m-am ales cu cateva copci in frunte (care s`au vindecat) si cu o sperietura groaznica.

Dragilor, nu uitati, Dumnezeu exista si este cu voi, oriunde va aflati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: