Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Status-ul misterios al fetelor de pe facebook – DEMASCAT !!!

Posted by florindragomir on October 21, 2010

Fiind unul dintre utilizatorii facebook-ului, am observat ca de ceva timp incoace, majoritatea fetelor, colegelor, prietenelor mele posteaza pe facebook la statusul lor, fraza precum: “Imi place pe pat…”, “Imi place pe noptiera…”, “Imi place pe fotoliul din sufragerie…”, “Imi place pe birou sau oriunde altundeva unde se nimereste…”, “Imi place pe podea”, “Imi place… pe scaunul din camera”, “Imi place pe parchet…”, “Imi place in baie…”, “Imi place pe marginea canapelei…”, “Imi place pe bancheta din spate a masinii…”, “Imi place pe scaun… dar cel mai mult pe jos…” si multe multe altele.

Bineinteles, ca baiat imediat te gandeai la prostii. Dar si ca fata este posibil, nu este exclus :D. Te gandesti despre o anumita persoana, “oare unde ii mai place?” :))) si tot felul de chestii iti trec prin cap. La inceput nu ti se pare nimic ciudat. Posteaza o fata, mai posteaza una, hai sa zicem ca mai pun inca 2-3, dar tot facebook-ul???? :))) Ceva este la mijloc. Si am descoperit acel “ceva”.

Acel “ceva” reprezinta o scrisoare care a fost trimisa la multa lume pe facebook, in principiu doar fetelor/femeilor. Este vorba despre locul unde le place sa isi lase geanta, iar propozitia trebuia sa inceapa cu “imi place…”. Ati vazut mai sus cateva dintre combinatiile facute. Este vorba despre Campania “Lupta impotriva cancerului la san” iar scrisoara este postata mai jos pentru a o putea citi si voi:

“O prietena mi-a sugerat ca trebuie sa facem ceva deosebit pe Facebook pentru a promova Octombrie ca luna luptei impotriva cancerului la san.
Este simplu de facut si va rog sa ne unim toate, in maniera in care sa facem acest eveniment memorabil. Anul trecut, ideea era ca femeile sa posteze, ca status pe Facebook, culoarea sutienului pe care il purtau in acel moment. Aceasta initiativa a lasat barbatii in dubiu mult timp , deoarece credeau ca femeile scriau culori la intamplare. Anul acesta, jocul se va referi la gentile voastre. Scrieti, la status, unde va place sa lasati geanta atunci cand intrati in casa. Statusul trebuie sa inceapa:”imi place… ” si scrieti locul in care lasati geanta cel mai des. De exemplu:”imi place pe scaunul din bucatarie”, “imi place in cuier”, “imi place pe noptiera”,”imi place pe canapea”, etc. Puneti raspunsul la status, iar acest mesaj trimiteti-l la cat mai multe femei. Insa aveti grija! trebuie sa fie un mesaj confidential, astfel incat sa nu-l vada ceilalti.
Anul trecut, jocul cu sutienele a ajuns foarte mediatizat! Incercam sa facem la fel si cu aceasta initiativa pentru a demonstra cat de puternice suntem noi, femeile!
Atentie! puneti DOAR RASPUNSUL jocului la status si nu raspundeti la acest mesaj.
Copiati-l si trimiteti-l la cat mai multe femei posibil”
Asa ca, fetelor, nu mai este secret status-ul vostru ! Tz tz tz ! 😀

Advertisements

5 Responses to “Status-ul misterios al fetelor de pe facebook – DEMASCAT !!!”

  1. Scuze! Ce e ala “Status”?!? :))))))))))

  2. mustbeagirl said

    Nu e foarte frumos din partea ta sa ne demasti micul secret!

  3. Mady said

    Nu arunca nici o vorba in vant,profita de fiecare cuvant… :X>:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: