Florin Dragomir

Un nou inceput de blog…

Cat de prost poti sa fi ca sa faci asa ceva ???? Uite ca avem si de-astia !

Posted by florindragomir on September 21, 2010

Rasfoind un pic site-ul celor de la PRO Tv, am dat de urmatorea stire:

Cel putin inca un participant a fost preluat de ambulanta. Dupa ce le-au dat organizatorilor autorizatie trei ani la rand, autoritatile iau acum in calcul masuri dure pentru astfel de competitii.

Prima saritura din concurs a fost si cea mai riscanta. Echipa din Ploiesti a propulsat de pe platforma un pian la dimensiuni reale. Tanara, adica pilotul angrenajului, a suferit o rana serioasa la spate dupa aceasta cazatura. Lipsa de pregatire pentru acest gen de cascadorii si-a spus cuvantul. In momentul cand pianul a atins apa, femeia l-a lovit cu peste 60 de kilometri la ora. In impactul violent, a fost zguduita serios.

Socul cazaturii s-a localizat in zona vertebrei lombare L1. Aceasta s-a spart, iar o parte din fragmente au ajuns sa preseze pe maduva spinarii. Tocmai de aceea interventia rapida a medicilor a fost cruciala. Acestia au eliberat maduva de presiunea suplimentara si au scos fragmentele mici.

In fine, vedeti si video aici

Bun, acum sa vedem concluzia. Cat de dobitoc (in cazul de fata, dobitoaca) poti sa fii sa faci asa ceva? Trebuie sa fi fost prea batuta`n cap sa sara de acolo pe pianul ala. Sincer va spun, nici pentru 1 leu nu saream de acolo, pe pianul ala. Sau cu avionuasul sau de pe aragazul ala. Nici nu mi`ar fi trecut prin minte sa fac asa ceva. Cu siguranta o sa i`a o pauza destul de lunga.

Ce spectacol?? Ce concurs? Ce show??? Ala e show ??? Imi bag pixu`n el concurs de 2 bani. Se poate organiza alte spectacole in care viata omului nu este pusa in pericol. Si cica intrebare: “Cine e vinovat de ce s-a intamplat?”. Raspunsul meu: In primul rand, protagonista “sariturii cu pianu” e cea mai vinovata, iar dupa aia organizatorii. Cum naiba le-a trecut prin cap si lor sa organizeze un asemnea “show”??? Daca murea aia in direct?? Ala da show !

Dar asta e, traim intro lume nebuna. Nebuna de tot !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: